Luukse tuinaanleg

Aanleg of onderhoud?

Wil je ook fijn thuiskomen? Maak een afspraak en bekijk  wat de mogelijkheden voor jou zijn.

Tuinaanleg

Bestaande tuin
Heeft u een bestaande tuin en wilt u een keer wat anders, of een totaal ander ontwerp: bel dan even op voor een vrijblijvende afspraak zodat we de mogelijkheden met elkaar kunnen bespreken.

Nieuwbouw
Heeft u plannen voor nieuwbouw of zit u net in een nieuw gebouwd huis: maak dan snel met ons een afspraak om een ontwerp te maken voor zowel straatwerk als tuinontwerp.

Keramische tegels
Keramische tegels zorgen voor een hoogwaardige uitstraling
Click Here
Slide Heading
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Click Here
Terras tegels
Een fijn terras om met elk weertype van te genieten
Click Here
Previous
Next

(Sier) Bestrating

Sierbestrating is een belangrijk onderdeel in uw tuin. Kiest u voor een strakke tegel of juist een sierlijke klinker. Samen kunnen we naar de mogelijkheden kijken en een juist besluit nemen!

Timmerwerken

Heeft u wensen v.w.b. een schutting, hekwerk, poort, overkapping of tuinschuur, dan bent u bij ons op het juiste adres. We kunnen inspiratiefoto’s tonen om te kijken welke ideeën voor u het meest aanspreekt.

Luukse tuinaanleg

Onderhoud

Een tuin goed onderhouden is een vak apart. Je moet er tijd voor hebben maar ook op het juiste moment in actie komen.
Goed gereedschap is het halve werk. Je kunt ook het grote werk uitbesteden aan ons, of een totaalplan voor onderhoud laten maken. We bespreken het liefst uw wensen ter plekken.